Сираков, Стоилов и УС на “Левски“ се срещат с фенове

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 26, 2021 09:15

Сираков, Стоилов и УС на “Левски“ се срещат с фенове

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 26 ноември - 2 декември 2021 г., брой 43/975 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров идват в Хасково, съобщи haskovo.net
Целта на визитата им е обсъждането с феновете на синия тим в региона на проекта „Левски на левскарите“.
Срещата ще се състои в събота, 27 ноември, от 12:00 часа в зала „Дружба“, преди двубоя от XVI кръг на Първа лига – “Левски“ – “Арда“, Кърджали.
Това ще е втора среща във връзка с учредяването на Сдружението, в което всеки може да се сдобие с акции на клуба. Целта на разговорите по региони е да се обясни на феновете какви са ползите и рисковете от създаването на подобно сдружение и да се сондира интересът към тази идея.
Същия ден на площад „Общински“ ще бъде отворен мобилният фен магазин, в който могат да бъдат намерени освен официалната екипировка на тима и голяма част от артикулите от колекцията „Никой освен нас самите“.

Снимка: Интернет

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 26, 2021 09:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.