Районна прокуратура – Кърджали е с нов прокурор

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 15, 2021 16:25

Районна прокуратура – Кърджали е с нов прокурор

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 5 - 11 ноември 2021 г., брой 40/972 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Новият районен прокурор на Кърджали Стоян Моневски встъпи официално в длъжност, съобщават от Апелативна прокуратура – Пловдив. Това стана на 28 октомври 2021 г. Той е избран за административен ръководител от Прокурорската колегия на ВСС след проведен конкурс на 6 октомври 2021 година.
Стоян Моневски има 16 години юридически стаж. Завършил е специалността „Право“ в ЮУ „Неофит Рилски“ – Благоевград. Работил е като прокурор в районните прокуратури във Враца и Козлодуй, в Софийска градска прокуратура е бил в отдела за разследване на корупционни престъпления. В периода от 2018 г. до 2020 г. е заместник административен ръководител на Софийска районна прокуратура.
В концепцията си пред ВСС Стоян Моневски посочва като приоритети в работата си като районен прокурор на Кърджали запазването и надграждането на постигнатите до момента положителни резултати, противодействието на битовата престъпност и на престъпленията, свързани с държането на наркотични вещества, на пътнотранспортните произшествия и др.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 15, 2021 16:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.