Първото заведение, което приема само срещу документи за ваксинация, вече е факт

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 19, 2021 12:00 Updated

Първото заведение, което приема само срещу документи за ваксинация, вече е факт

Акценти

  • Преди пандемията в заведението всяка седмица има  концерти и шоу програми

Свързани публикации

Бирария в италианското градче Кунео е първото заведение в света, на което посетителите могат да са само хора, които са се ваксинирали.

В своя публикация във Фейсбук собственикът Микеле Трапани е категоричен, че който иска да се наслади на вкусна храна, приятно питие и хубава музика ще му се наложи да представи документ или сканируем QR код, който да докаже, че въпросният посетител е ваксиниран срещу COVID-19.

Микеле споделя, че живота му е разделен на две-преди и след пандемията.

Преди пандемията в заведението му всяка  седмица има  концерти и шоу програми. Пандемията обаче слага край на този живот. От тук идва и провокативната идея за това да превърне бирарията си в  Covid Free Cafè, „място без ограничение във времето, сертифицирано, където можете да влезете само ако сте ваксинирани, чрез приложение или Qr код и след това да прекарате една вечер на спокойствие, в която да ядете, пиете и танцувате. Без маски, без ограничения и без страх! Единствения начин за това бягство от реалността обаче е клиентите да са подбрани, т.е. само ваксинирани.

„На хората, които ми дадоха своята  подкрепа, казвам благодаря с ръка на сърцето. На тези, които ме критикуват, без да се опитват да разберат, отговарям с индианска поговорка: „Преди да съдите човек, извървете три луни в неговите мокасини“. Пожелавам ви много здраве, за да може в края на месеца да се усмихнете, защото имате сигурна работата. Да не треперите, когато номерът на банката се появи на телефона ви. Желая ви безгрижни дни, неудобството при избора на ваканционни дестинации. И да се събудя сутрин, независимо от поредния Dpcm“.  Микеле Трапани, 50-годишен, от пет години „началник на станция“ на пивоварната в гара Old Gesso в Кунео.

Източник: vtorifront.bg, позовавайки се на lastampa.it

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 19, 2021 12:00 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 261 445 преглеждания