Предстоят спектакли в Хасково

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 25, 2021 15:05

Предстоят спектакли в Хасково

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 26 ноември - 2 декември 2021 г., брой 43/975 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Четири представления ще се играят в хасковския театър „Иван Димов“ до края на годината.
На 24 ноември е „Секскомедия в лятна нощ“ по Уди Алън с участието на Марта Вачкова, Атанас Атанасов, Станислава Николова, Стефан Цирков, Иванка Шекерова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Билетите са по 10 лв., но за ученици и пенсионери цената е 5 лв., съобщават от театъра.
Най-новото заглавие „Веселата карета“ от Елин Рахнев ще е на 28 ноември. Участват: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, Емануил Костадинов и Димитър Ковачев-Фънки, а билетите са по 15 и 18 лв.
Театралната програма продължава на 7 декември с „Трета класа“ – авторски спектакъл на Валентин Танев, вдъхновен от филма „Гара за двама“. Участват: Стефка Янорова, Иван Панев, Добриела Попова, Дамян Тенев, Емануил Костадинов. Билетите са по 10 и 12 лв., като има и промоция от 5 лв.
Последното представление за годината е на 16 декември, когато гостува Театрална къща „Viva Arte“ с „Хайде да убием Матилда“. Автор и режисьор е Орлин Дяков, участват Асен Блатечки и Николай Урумов. Билетите са по 15 и 18 лв.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 25, 2021 15:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама