Предстои публично обсъждане на Бюджет 2021

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 5, 2021 12:22

Предстои публично обсъждане на Бюджет 2021

Акценти

  • Регионален вестник, # 5/937 година XVIII, 5 - 11 февруари 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

На 5 февруари /петък/ от 15:00 часа в залата на Общински съвет – Тополовград, на третия етаж в сградата на ОбА ще се проведе публично обсъждане на Бюджета на общината за 2021 г.
Желаещите граждани могат да присъстват при спазване на всички противоепидемично правила. Обсъждането ще се проведе при следния дневен ред:
– Представяне на проекта за общински бюджет за 2021г.
– Становища, мнения и предложения от страна на местната общност.
– Изготвяне на протокол, който е неразделна част от проекта и представянето му за разглеждане на заседанията на комисиите към Общинския съвет – Тополовград.
Мнения, препоръки и становища по темата за обсъждане могат да се изпращат на електронната поща на общината: [email protected], както и в деловодството на Общинска администрация-Тополовград и след датата на Общественото обсъждане.
Заинтересованите предварително могат да се запознаят с проекта за бюджет от 08.12.2020 г. на интернет страницата на Община Тополовград www.topolovgrad.net.
От Ръководството на общината приканват гражданите на общината за по-голяма активност, за да се получи балансирано разпределение на бюджетните средства за 2021 г.

На проведеното на 29 януари заседание на Общински съвет – Тополовград общинските съветници приеха 22 точки. С изключение на три докладни, всички останали, включително и новопредложената за подпомагане на гражданин в затруднено положение са приети. Отхвърляни са предложенията за продажба на туристическа хижа „Сакар“, бившата детска градина „Йорданка Чанкова“ и общински имот – частна собственост, в с. Мрамор. С това какви са били мотивите на общинските съветници за всички взети решение, ще ви запознаем в някой от следващите броеве на вестника.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 5, 2021 12:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама