Преградиха още един достъп до нерегламентирано сметище

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 7, 2021 10:13

Преградиха още един достъп до нерегламентирано сметище

Акценти

 • Регионален вестник, # 13/945 година XVIII, 2-8 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Достъпът до още едно нерегламентирано сметище край Тополовоград бе преграден с изкоп и насип.
То се намира южно от пътя Тополовград – Орешник, след завоя подир Гробищния парк.
Това е поредният опит от Общинска администрация да се спре създаването на такива сметища, пръснати на всевъзможни и невъзможни места из територията на цялата община.
Въпреки това, вместо да намаляват, те се увеличават, като изобретателните граждани намират начин да заобикалят и прегради, и заграждения. Не помагат ни актове, ни глоби, а и не е възможно да се сложи охрана на всяко такова място.
А предписанията на РИОСВ, която съставя глоби и на Общината са съвсем реални.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 7, 2021 10:13
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Николай април 11, 22:52

  Виж това е гениална идея.Май трябва да започна да събирам статиите,и по тази тема.Колко лоши,и безотговорни,и безсъвестни сме ние гражданите.Как с горивото с което се отопляваме замърсяваме въздухът.Като от колите ни отделят вредни газови…и така нататък-и така нататък.Уважаеми господа Тонев,и Атанасов.-Аз Ви предизвиквам.-Елате да Ви покажа нещо,и да документирате.Не му е тук мястото да го споделям.Знам,кои хора,и къде си изхвърлят боклуците.Тонев-сигурен съм сто процента,че и ти ги знаеш.-Но не ти стиска да ги снимаш, и да ги покажете.

  Отговори на този коментар
 2. Реалист април 7, 15:39

  Хайде направете някакъв пункт, където хората да си изхвърлят боклуците! И аз съм против така да се замърсява природата, но това че няма къде да изхвърлиш стари мебели, техника, строителни отпадъци и други е голям проблем. Г-н Атанасов и г-н Тонев, не пишете само колко са лоши гражданите, а излезте с една статия, в която ясно да поискате да се намери адекватно решение на проблема, с което всички да са доволни!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.