Поздрав от кмета на Симеоновград за празника им

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 6, 2022 10:09

Поздрав от кмета на Симеоновград за празника им

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 2 – 8 декември 2022 г., брой 44/1022, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Приемете моите най-сърдечни благопожелания по случай празника на град Симеоновград – 6 декември.
Посрещаме с вълнение празника на нашия град, който отразява всички нас, с нашето многообразие, емоции, действия. Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работели така, че Симеоновград да го има, да расте, като град, поверен на нас, техните наследници. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство. Защото най-голямото богатство на града ни са хората – трудолюбиви и гостоприемни, толерантни.
Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет. Убедена съм, че благодарение на съвместните усилия на Общината, Общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще. Изразявам признателност и уважение и към всички вас – днешните жители на град Симеоновград, които по различни начини помагате за утвърждаването на града ни в съвременен български град!
И нека винаги помним, че съдбата на Симеоновград всякога трябва да ни интересува, да е близка до нашите сърца, защото съдбата на града е наша отговорност и наша съдба! Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решаване на проблемите на общината. Заедно да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за нашите деца.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
На всички Вас, от все сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, към което се стремите, и много нови благодатни начинания за добруването на гражданите на град Симеоновград !

Милена Рангелова, Кмет на Симеоновград

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 6, 2022 10:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама