Позакърпиха пътя към едно малко село в община Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 22, 2021 09:10

Позакърпиха пътя към едно малко село в община Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник, # 7/939 година XVIII, 19 - 25 февруари 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Дупките по пътя Устрем – Планиново, по малките и средните по размер, бяха запълнени със студена смес, току-преди да падне първият сняг.
Останаха обаче на 5 – 6 места, големи, направо разрушени площи от този път, за които трябва основен ремонт. Те преди година и половина уж бяха ремонтирани и само след десетина дни тежките тирове с дървесина, които минаваха от там, ги доведоха до предишното, че и по лошо състояние.
Поддържането на този път е грижа на ОПУ – Хасково, като част от Републиканската пътна мрежа. От РПС – Тополовград казаха, че се надяват през предстоящото лято тези участъци да бъдат ремонтирани с прокопаване, насипване, валиране и стабилен слой асфалт.
Съвсем друго е положение с пътя в самото село, който е грижа на общината и който под бившето училище се е превърнал на нещо подобно на пътя за Стара Загора. Не дупки, направо окопи са се образували по него и вече години наред от Общината не са предвиждали никакви средства за ремонт на тази улица.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 22, 2021 09:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 267 502 преглеждания