Подпомагат жена да ремонтира изгорелия си дом

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 1, 2021 12:11

Подпомагат жена да ремонтира изгорелия си дом

Акценти

  • Регионален вестник, # 35/967 година XVIII, 1 - 7 октомври 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Община Тополовград помага на Ружа Колева, на която на 14 септември в полунощ умишлено ѝ бе запалена къщата на ул. „Латинка“ №4 да я възстанови.
Извършителят сам се бе явил в полицията и си признал за палежа, защото искал да отмъсти на собственичката за стара история.
Още след пълното загасяване на огъня от общината са изпратили техника и хора да разчистят изгорелия покрив и извадят това, което е останало от покъщнината.
Общината осигурява и съответните необходими материали за ремонта – греди, дъски и керемиди за направа на нов покрив, както и тухли, вар и друго, което е необходимо за цялостния ремонт на къщата. Тази помощ ще бъде ескорена преди да дойдат студените и дъждовни дни, защото обитателите на този дом нямат друга възможност за подслоняване. Дори и след пожара те живеят в долния етаж на къщата, но при първия дъжд това ще е невъзможно. Освен това ще бъде внесено и предложение до ОбС за финансово подпомагане на пострадалото домакинство.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 1, 2021 12:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама