Петя Карабакалова е носител на специалната награда на СБУ

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 26, 2022 12:28

Петя Карабакалова е носител на специалната награда на СБУ

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 27 май – 2 юни 2022 г., брой 20/998, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Петя Карабакалова от Харманли е носител на специалната награда на председателя на Синдиката на българските учители в XXV конкурс на СБУ „Учител на годината“.
Нейното творчество за деца наброява вече 18 компактдиска с авторски песни и 3 книги със стихотворения, театрални постановки и музикални драматизации. Само през последната година тя е създала над 30 нови детски песни, издаде последната си книга, която веднага намери приложение във възпитателната работа на учителите в България. Песните и стихотоворенията на Петя Карабакалова активно навлизат в учебниците и учебните помагала с дидактична насоченост. Възпитаниците й – талантливите харманлийчета от ДВГ „Щастливци” са в класацията на десетте най – добри детски певчески групи в България. Сред децата тя твори за децата. Дипломиран арт мениджър, музикален педагог, художествен ръководител, учител по музика, майка, баба на четирима внуци, позитивна и винаги усмихната – това е Петя Карабакалова.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 26, 2022 12:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама