„Отряд юнаци“ станаха първи в страната след щафета

Милена Митева
От Милена Митева април 6, 2021 10:10

„Отряд юнаци“ станаха първи в страната след щафета

Акценти

  • Регионален вестник, # 12/944 година XVIII, 26 март - 1 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Трима спортисти от региона записаха най-добър резултат в страната на ултрамаратон в столицата и отчетоха най-добро време откакто се провежда то.
Близнаците Тенчо и Георги Жекови от Харманли и Веселин Ников от Свиленград станаха на първо място след щафетно бягане на Spring 360.
Младите мъже пробягаха общо 91 км за 6 часа. Те бяха с преднина пред вторите с 15 км, които завършиха с общо изминати 76 км.
Стартът бе даден в неделя, 21 март в 12:00 часа на обяд, а финалът бе в 18:00 часа. Смяната на участник в отбора става на всеки 2 часа. Още в началото на състезанието първият пост на този тим взе превес, като разликата продължаваше да нараства и на другите два поста.
Отборът „Отряд юнаци“ печели състезанието за втора поредна година.
На 11 април спортистите ще вземат участие на Маратон Стара Загора 2021
Spring 360 е първият градски ултрамаратон в България и първото състезание по бягане за фиксирано време, което се провежда от 2014 г. насам.
В това събитие участниците се състезават кой ще избяга най-дълго разстояние в рамките на фиксиран период, по трасе с обиколка от 650 метра в Южния парк в София.

Милена Митева
От Милена Митева април 6, 2021 10:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 721 преглеждания