Отбелязаха Световния ден за безопасност и здраве при работа

Сакар нюз
От Сакар нюз май 14, 2022 08:15

Отбелязаха Световния ден за безопасност и здраве при работа

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 6 - 12 май 2022 г., брой 17/995, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Служители на „Мини Марица-изток“ (ММИ) по поднесоха венци и цветя пред паметника на загиналите при трудови злополуки работници и служители, по време на строителството и експлоатацията на минно-енергийния комплекс „Марица-изток”.
Ритуалът се състоя в Раднево и е по повод Световния ден за безопасност и здраве при работа. В него участваха изпълнителният директор инж. Илза Чинкова, представители на ръководството на ММИ управителите на трите рудника, социалните партньори, ръководители от управлението, работници и служители в дружеството.
За първите три месеца на 2022 г. Се наблюдава намаление на трудовия травматизъм в дружеството в абсолютни и относителни величини, спрямо същия период на миналата години, съобщават от ММИ.
От там допълват, че през последните 10 години има трайна тенденция е намаляването на смъртните случаи и тежките наранявания на работното място в „Мини Марица-изток” ЕАД.

Източник: ММИ

Сакар нюз
От Сакар нюз май 14, 2022 08:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама