Общински Съвет – Харманли ще взема решения онлайн

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2021 11:55

Общински Съвет – Харманли ще взема решения онлайн

Изграждане на фотоволтаичен парк и продажба на имоти, собственост на „МБАЛ – Харманли“ и на Общината, са част от докладните на предстоящата сесия на ОбС – Харманли. Тя е предвидена за утре, 29 септември и ще се проведе чрез онлайн платформата Zoom от 9:00 часа.

В поканата до съветниците е записан и Дневния ред на заседанието. В три от докладните от ще бъдат гласувани предложение за продажба на няколко имота на общината и други, собственост на болницата.

Местните парламентаристи ще трябва да дадат разрешение за учредяване право на строеж и право на ползване за реализация на инвестиционен проект фотоволтаичен парк, върху поземлени имот в местност близо до село Поляново, по искане на „Комерс Инвест“ ООД от Хасково.

Община Харманли ще трябва да даде и разрешение за съществуването на групи с деца и паралелки с ученици под минималния брой в училища за учебната 2021/2022 година в  Община Харманли.

„Онлайн сесията се налага заради заповедта на здравния министър при която мероприятия от този тип трябва да се провеждат при 30 % капацитет,“ съобщи председателят на ОбС – Йордан Малинов.

 

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2021 11:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама