ОбС – Свиленград гласува две точки в подкрепа на спорта

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2021 08:58

ОбС – Свиленград гласува две точки в подкрепа на спорта

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 29 октомври - 4 ноември 2021 г., брой 39/971 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Изпълнение на енергоспестяващи мерки в зали и съблекални и помещения, част от градски спортен комплекс е проект на Община Свиленград.
Предвижда се с него въвеждане на енергоефективни мерки – изолация, дограма, осветление.
Общинският съвет даде разрешение на общината за подготовка и кандидатстване с проектно предложение по Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“, „Енергийна ефективност в сгради „, финансирана от Финансов механизъм на европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г., в качеството си на водещ партньор община Свиленград. Основната дейност по проекта ще бъде изграждане на две нови козирки над трибуните разположени над северната и южна част от сградата. Върху тях ще бъде монтирана фотоволтаична инсталация с мощност 60 KW.
В друга точка местните съветници разрешиха отдаването под наем без търг или конкурс на Сдружение „Спортен клуб по борба –Христо Ставрев”, Свиленград, на част от недвижим общински имот в кв. ”Изгрев”. Той ще се използва за провеждане на спортно тренировъчна дейност, при месечен наем в размер на 1.00 без ДДС, за срок от пет години.

ОбС – Свиленград даде съгласие да се сключи договор за събиране, транспортиране и сортиране на отпадъци от опаковки от търговските обекти в селата от общината и „Булхарт“ ЕООД.
Служители от фирмата ще посещават селата Капитан Андреево, Левка, Студена, Мезек, Младиново и Момково и ще събират отпадъчната хартия.
В търговския регистър е записано, че „Булхарт“ ЕООД има предмет на дейност производство на вълнообразен картон и опаковки от хартия и картон.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2021 08:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама