Новата учебна година в Ивайловград започна в четири училища

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 17, 2021 11:11

Новата учебна година в Ивайловград започна в четири училища

Акценти

  • Регионален вестник, # 33/965 година XVIII, 17 - 23 септ. 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

На 15 септември, в дворовете на четирите училища в община Ивайловград тържествено бе открита новата учебна година, а 27 деца за първи път прекрачиха училищния праг.
Кметът на община Ивайловград Диана Овчарова бе официален гост на няколко церемонии по откриване на новата учебна година в средно училище „Христо Ботев” и основните училища в общината.
Учениците от ивайловградското училище влязоха за пръв път в изцяло новообзаведена сграда, състоящa се от нова училищна мебелировка, технологично и спортно оборудване, музикални инструменти, медицински и лабораторни приспособления на стойност 843 184.00 лв.,
Децата от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – с. Железино, се сдобиха с новоизградена мултифункционална спортна площадка за мини-футбол, волейбол и баскетбол на стойност 94 510.24 лв.
С много трепет и вълнение първокласниците посрещваха 15 септември, тъй като те за първи път прекрачват прага на училището, в което ще премине част от живота ими, ще седнат за първи път на чин, ще научат да четат, да пишат, да смятат, ще ознаят света около себе си.
За дванадесетокласниците тази учебна година също е вълнуваща, защото е последна и след нея всеки тръгва по свой път.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 17, 2021 11:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама