На 11 октомври откриват завършен ремонт на читалище

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 8, 2021 11:03

На 11 октомври откриват завършен ремонт на читалище

Акценти

  • Регионален вестник, # 36/968 година XVIII, 8 - 14 октомври 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

На 11 октомври /понеделник/ от 16: часа в сградата на Читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1894“ в Тополовград ще бъде прерязана лентата и обявено завършването на ремонта на сградата на най-голямата културно-просветна институция в общината. Това ще направят кметовете на община Тополовград и община Бююккъръщаран от Турция, които са партньори в този проект. Общата стойност на проекта е 419 332.70 евро, а неговата продължителност бе 24 месеца.
Дейностите, които бяха извършени в община Бююккъръщаран, бяха за ремонт и оборудване на многофункционална зала в Центъра за култура и изкуства – Бюккъръщаран.
Основните дейности по проекта, които бяха извършени в община Тополовград, са свързани с подобряване на енергийната ефективност на сградата на читалище “Св. Св. Кирил и Методий – 1894” – Тополовград, където се организират национални и международни събития от културния календар на Тополовград. Бе направен ремонт на покрива, подмяна на дограмата, ремонт на залите в читалището, сервизните помещения.

снимка: Архив

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 8, 2021 11:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама