Напразна тревога в с. Орешник

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 2, 2021 09:02

Напразна тревога в с. Орешник

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 22 - 28 октомври 2021 г., брой 38/970 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Бдителен гражданин забелязал съмнителни лица да влизат в изоставеното училище на Орешник и сигнализирал за случилото се. Това станало на 18 октомври около 19:30 часа, когато местен човек се обадил на кмета на селото Тодорка Арнаудова, че е видял непознати лица да се стремят да се укрият в сградата. Казал, че видял човек с раница да прескача оградата на училището и му се сторило, че видял и други непознати лица в самата сграда.
Училището в селото е затворено преди пет години и сградата е необитаема и неохраняема. Кметът Арнаудова веднага уведомила Гранична полиция – Елхово и на място пристигнали дежурни гранични полицаи. Те основно претърсили сградата, но не намерили никой, нито следи, че някой е влизал в нея. Претърсили и околните празни къщи, но пак не открили никой, след което прекратили издирването на предполагаемите незаконно проникнали в страната мигранти.
Така и не се е разбрало дали наистина е имало опит за укриване в сградата или на съседите им се е привидяло в настъпилата тъмнина.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 2, 2021 09:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.