Мъж драсна клечка на къща след лош спомен

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 27, 2021 10:06

Мъж драсна клечка на къща след лош спомен

Акценти

  • Регионален вестник, # 33/965 година XVIII, 17 - 23 септ. 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Мъж е задържан за палеж на къща в Тополовград, съобщават от полицията. В сряда, 15 септември, на спешния телефон в 3:00 часа е получен сигнал за горящата сграда на улица „Латинка“. Вследствие на пламъците къщата, собственост на 55-годишна жена, е изгоряла напълно.
Половин час по-късно в полицейското управление се е явил 33-годишен тополовградчанин, който заявил, че той е извършил палежа.
Снети са му обяснения, в които признал, че след като пил, си спомнил лош спомен с жената, с която били бивши колеги. Отишъл до къщата, запалил парче плат и го пъхнал под дъските на покрива. След минути обаче го загризала съвестта и тръгнал да събужда спящите в къщата. Пострадали от пожара няма.
Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.
При друг случай 71-годишна жена от Симеоновград предаде 17 растения марихуана на полицията. Те били засети в пластмасови кофички в пристройка към частен дом на улица „Ив. Вазов“, съобщават от пресцентъра. Възрастната жена ги е предала с протокол на криминалистите.
Същевременно, полицаи от участъка в Любимец са открили 8 растения от рода на конопа в местността Каратопрака в землището на село Оряхово. На място като съпричастен по случая е задържан 25-годишен младеж от Харманли.
И по двата случая са заведени досъдебни производства.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 27, 2021 10:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама