Младият родопски ходжа Алейдин отново помага в Харманли: „Парите и имотите са средство за препитание, никой не ги е занесъл в отвъдното“

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 17, 2021 16:00

Младият родопски ходжа Алейдин отново помага в Харманли: „Парите и имотите са средство за препитание, никой не ги е занесъл в отвъдното“

Родопчанинът ще приема в Харманли на 18 и 19 септември, събота и неделя.  Предварително записване на тел. 0879 48 94 15 и 0892 79 87 18 от 9 ч до 20 ч.
Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е на 42 г., родом е от с. Бенковски, край Златоград, но от една година живее във Стара Загора . Семеен е, с две деца. Българомохамеданин е – помак. Той помага на хората чрез свещената книга – Корана.
Единственият човек, който не гледа и не помага по телефона и със записи и колети по пощата не работи, а само на живо!
Когато доктора вземе да оперира по телефона, тогава и той ще вземе да гледа и да помага по телефона!
Когато отиде човек при него, не го пита какъв е проблема, както правят колегите му по телевизията, а самия проблем и за какво е отишъл човекът при него, го казва ходжата, след като отвори книгата.

Започва от миналото за да се увери и убеди дадения човек дали наистина ходжата познава.

Гледа за настояще и бъдеще. Казва за бракове, деца, работа, бизнес. Ако човекът не е семеен, ще бъде ли и кога ще е. Ако има направени магии, казва къде е магията и кой я е направил. Дали е мъж или жена, първата буква на човека и дали е близък роднина, комшия и т.н. и с каква цел е направена.
Открива и разваля магии чрез Корана, но не прави магии под никакъв предлог.
Обича да си пази хляба и доверието за в бъдеще и открито казва, че не може да помогне за ракови заболявания, диабет и тумор.
Алейдин може да гледа, да помага и да разваля магии и по снимка, за друг човек , стига да не е починал. За умрели хора не гледа.
Чрез Корана лекува и болести, за които дори медицината е безсилна. Помага на хора със следните проблеми: против алкохол, хазарт, наркотици, стрес, депресия и страхова невроза, както и проблеми със забременяване. Девизът му е „Не обичам да се хваля. Нека хората говорят за мен“. Дава гаранция за работата си на всеки, който вярва, че може да му помогне.
Родопчанинът казва нещо много важно, че когато разваля магии и лекува болести, го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както някои негови колеги казват „прати ми пари със запис по пощата, а аз ще ти пратя колет обратно по пощата“. Това за него не е редно и е шарлатанство. Също прави и защита и дава гаранция, че оттук нататък дадения човек 7 години магия не можа да го хване.
Било то: гледане, разваляне на магии или лечение, при Алейдин се ходи само веднъж, не кара хората да ходят по няколко пъти при него както правят повечето му колеги, само и само да могат да вземат повече пари от хората!
Клиентите сами ще се уверят дали ще са доволни по това, което ще чуят от неговата уста.

Всеки човек си има своите разходи и да не забравяме, че Алейдин ходжа не живее в Харманли, но той работи най-евтино спрямо своите колеги, които ги дават по телевизията.

ПРИ НЕГО ЗА ЕДНО ГЛЕДАНЕ В ХАРМАНЛИ И ХАСКОВСКА ОБЛАСТ СТРУВА ВСЕ ОЩЕ 96 ЛЕВА  – а когато лекува дадена болест или разваля магии, цената се изчислява според данните на човека и каноните на Корана, в зависимост от проблема и дали магията е по-стара или по-отскоро. Но неговите цени не са космически в хиляди левове, както е при колегите му. За всеки цената е различна, там фиксирана цена няма .

В едно от предишните си идвания младия родопски ходжа Алейдин може за докаже на невярващите на тези неща, че е открил и развали магия в Симеоновград, която е била направена на жена на 53 години да започне да боледува от най-тежките болести на този свят – рак и тумор.

Помогнал е на мъж на 61 години да се откаже от алкохола, с който злоупотребявал и тормозел семейството се над 7 – 8 години. Помогнал и на младо семейство от село Бисер, които живеят в Хасково и над 11 – 12 години си нямали рожба.

Аледин Тахиров моли само за сериозни обаждания. Любопитни невярващи да не го безпокоят. Който се подиграва, грехът си е негов

Всевишният вижда всички – забавя, но не забравя.

Платена публикация
Сакар нюз
От Сакар нюз септември 17, 2021 16:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 910 646 преглеждания