Митко Полихронов е с №108 в листата на ГЕРБ

Сакар нюз
От Сакар нюз март 28, 2021 07:32

Митко Полихронов е с №108 в листата на ГЕРБ

Акценти

  • Регионален вестник, # 12/944 година XVIII, 26 март - 1 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Митко Полихронов е кандидат за народен представител на 45-о Народно събрание от листата на ГЕРБ. В списъка той е на осмо място, но води кампания за преференциален вот.
Среща се лице в лице със свои приятели и фенове, където в спокоен разговор обяснява, ако решат да го подкрепят как да го направят.
Полихронов е собственик на транспортна фирма за автобусни превози и за продажба на автомобили в Хасково.
Той е народен представител е в 44-то събрание, където е член е на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика.
Митко Полихронов е бил заместник-председател на Общински съвет – Хасково. Представител е на Корпорацията на автомобилните превозвачи в България за Хасковска област. Женен, с две деца.
Мотото на кампанията му е „Възможностите не се случват, вие ги създавате!“, а във Фейсбук страницата му е записано, че промяната започва с една малка крачка!
Бюлетина: 28
Преференция: 108

Платена публикация

По време на предизборна кампания, не се допускат коментари!

Сакар нюз
От Сакар нюз март 28, 2021 07:32
Напиши коментар

1 Коментар

  1. транспорт март 28, 10:41

    Каква наглост, автобусната му линия Харманли-Хасково-Пловдив не се изпълнява от Ноември 2020 и постоянно лъжат че ще я пускат ,но автобус (в неговия случай са тесни и стари 20годишни бусове) така и не се появи вече половин година… Успех!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама