Миро Гумата с главна роля в хит на Азис

Милена Митева
От Милена Митева май 2, 2014 08:23

Миро Гумата с главна роля в хит на Азис

Мирослав Христов – Гумата блесна с главна роля в най- новия клип на краля на поп фолка – Азис. След като приключи с участията си в конкурсите на Слави Трифонов – “Танцувай с мен“ и „Магаданс предизвикателството“, на харманлиеца му е трудно да слезе от подиума на звездите, затова продължава да блести.
Премиерата на песента „Пий цяла нощ“ е дебют за Гумата, който за първи път се снима с главна роля в клип на Азис. Смята отправеното предложение, че е заслужил с добре свършената работа в предишните си три участия като негов дубльор.
Най-новото парче вече радва феновете не само на Азис, а и тези на Миро.
Любопитство предизвиква въпросът какъв трябва да си, за да участваш в подобна роля, затова и Миро не може да избяга от въпроса и с усмивка отговоря: „Танцьор съм си аз, актьор трудно, защото не мога да не съм себе си.“
За клипа обяснява, че всички му се радват, добави, че е станало толкова спонтанно, но той самият не е изумен: „Всеки път, когато снимам клип с Васко, е супер готино, защото той не е звездоман, а супер земен човек. Чувствам го близък и лесно се работи с него, винаги му се получават нещата. Песента вече е хит. Изместихме за няколко часа една от певиците в топ 10, това означава, че на хората им харесва“, убеден е Миро.
Той е щастлив, че Азис му предоставил възможност да избира от няколко песни към коя да снима клип.
Обадил му се и му казал да направи своя избор и да тръгва за снимките: „Избирай ти, каквото решиш, това ще снимаме“, казала звездата, а Миро се почувствал супер готино от своя шанс да покаже способностите си.
След като чул припева на цигански, талантът от Харманли се вдъхновил. Да бъде самият себе си е най-голямото щастие за Гумата, който предполага, че успехът ще е върхов.
Миро смята, че видеото към дадена песен е по-важно от самият текст и музика. Неговото обяснение за това е, че когато се наслаждаваш на клипа свикваш и с песента, дори и думите да не ти допадат. А те не могат да накарат някой от любопитство да гледа видеото.
Убеден е, че с Васил /Азис/ и Слави Трифонов всеки миг е запомнящ се. Миро е готов винаги да работи с тях, но добавя и това, че не би отказал да се снима и в клип на Цветелина Грахич, която има идея да направят видео заедно към поредната й песен.

Бъдещите планове на талантливия Мирослав от Харманли са свързани с по-добра житейска реализация на друго място в страната. „Тук в Харманли не я намирам.
Не знам дали ще липсвам на града, но тук няма поле за изява. Градът ми е любим, имам много приятели, имал съм възможност да се проявя, но вече няма развитие“, разкри откровено бъдещите си планове нестихващият талант, който върви устремено напред.

Милена Митева
От Милена Митева май 2, 2014 08:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама