„МИГ – Харманли“ подкрепя младите спортни надежди

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 30, 2021 07:16

„МИГ – Харманли“ подкрепя младите спортни надежди

Акценти

  • Целта на организаторите бе да се популяризира дейността на сдружение „МИГ Харманли“ и да се подпомогнат младите спортни надежди от клуб по хокей на трева „Вълците“ –Харманли.

Свързани публикации

Изключително емоционално премина първия спортен ден, организиран от сдружение „МИГ Харманли“. На парка в парк „Димана Данева“ се проведоха състезания по хокей на трева в две възрастови групи  – до 12 и до 14 години.

Първи стана клуба по хокей на трева (КХТ) „Вълците“, втори „Хеброс“, и двата тима от Харманли.

Трети се класира тимът на „Академик +“ – София,.

Индивидуални награди до 12 години получиха:

Радослав Боев – СКХТ „Хеброс“ – гр. Харманли, за най – добър вратар;

Йоана Димитрова – СКХТ „Академик +“ – гр. София, за най – добър защитник;

Борис Йорданов – КХТ „Вълците“ – гр. Харманли, за голмайстор;

Никола Стоев – КХТ „Вълците“ – гр. Харманли, за най – полезен състезател.

До 14 г.:

Лора Стайкова – КХТ „Вълците“ – гр. Харманли, за най – добър вратар;

Иван Милев – СКХТ „Хеброс“ – гр. Харманли, за най – добър защитник;

Алекс Ангелов – КХТ „Вълците“ – гр. Харманли, за голмайстор;

Александър Тодоров – КХТ „Вълците“ – гр. Харманли, за най – полезен състезател.

Наградите им бяха връчени от Диана Гочева – изпълнителен директор на „МИГ Харманли“ и от Петя Георгиева – Председател на КХТ „Вълците“.

Състезанието се проведе под мотото: „МИГ Харманли и местната общност в подкрепа на младите спортни надежди от територията“.

Целта на организаторите бе: да се популяризира дейността на сдружение „МИГ Харманли“, като в същото време се подпомогнат младите спортни надежди от клуб по хокей на трева „Вълците“ –Харманли.

За тази цел на децата бяха осигурени спортни екипи и чорапи за хокей на трева, спортни обувки, стикове, купи, медали и индивидуални награди за участниците, както и бе осигурен кетъринг за всички присъстващи.

Огромен интерес у всички деца, породи и томболата с награди – рекламни шапки, тениски, чаши, флашки, футболни топки и други, която бе подготвена от екипа на МИГ. 

Валентин Георгиев от името на клуб по хокей на трева „Вълците“, бяха връчи плакет на на Диана Гочева – Изпълнителен директор на „МИГ Харманли“ в знак на благодарност и признателност.

През целия ден, желаещите, получаваха повече информация за дейността на сдружение „МИГ Харманли“, реализирани и предстоящи проекти, процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ и всякакви други консултации и въпроси, свързани с МИГ, на шатрата на сдружението.

Събитието бе открито с приветствие от Изпълнителния директор на МИГ Харманли – Диана Гочева, която представи и останалите членове на екипа на сдружението – Петя Иванова – експерт и Снежана Димитрова – счетоводител.

Спортният ден бе организиран в изпълнение на Споразумение за изпълнение на Стратегия за водено от общностите местно развитие, сключено между сдружение „МИГ Харманли“ и Управляващия орган на Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020г. и по – конкретно в изпълнение на подмярка 19.4. „Текущи разходи и разходи за популяризиране на стратегии за ВОМР“ от мярка 19 „ВОМР“ на ПРСР 2014 – 2020.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 30, 2021 07:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама