Механик поправя коли със сръчни ръце и голямо сърце

Милена Митева
От Милена Митева март 30, 2021 09:24

Механик поправя коли със сръчни ръце и голямо сърце

Акценти

  • Регионален вестник, # 12/944 година XVIII, 26 март - 1 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Сръчните ръце на механик в Тополовград удовлетворяват клиенти от няколко града из Южна България. Способността на Галин Димитров да отстранява сериозни проблеми по двигателите на автомобилите води в сервиза не само доволните от работата му, но и техни познати.
Обръщане на волани, основни ремонти по ходовата част, тунинг, са другата силна черта в работата на 29-годишния механик, завършил образованието си в Димитровград.
След натрупания професионален опит в Стара Загора Галин се връща в родния Тополовград. Там той е направил първите си стъпки в бранша, помагайки на баща си за ремонти на автобуси.
Сега автомонтьорът е дясната ръка на шефа си Стоян Ихтяров, с който заедно работят в сакарското градче.
Страстта на механик Димитров е да работи много, да учи нови неща, свързани с работата му, и да приключи успешно всеки един ремонт, с който се е захванал.
Заради признатата му компетентност в тази област, телефонът на Галин звъни по всяко време за съвети и услуги.
Младият мъж е получавал доста предложения за работа към големи компании в чужбина, но никога не е бил изправен пред дилема да замине, или не, защото според него камъкът си тежи на мястото.
Клиентите на сервиза в Тополовград споделят, че благодарение на сръчните ръце и голямото му сърце, колите им пътуват дълго и безаварийно.

Милена Митева
От Милена Митева март 30, 2021 09:24
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Valio S март 30, 17:13

    Не съм от Тополовград, дайте адрес и телефон.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама