Манолова: Две депутатски заплати на малка фирма и по 2800 лв. подкрепа на домакинство

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2021 19:10

Манолова: Две депутатски заплати на малка фирма и по 2800 лв. подкрепа на домакинство

Акценти

  • Регионален вестник, # 12/944 година XVIII, 26 март - 1 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

„Предлагаме план с 1,2 млрд. лв. за подкрепа за микрофирмите и домакинствата, който включва по една депутатска заплата за засегнатите от пандемията малки фирми, за стартиращите фирми – по две депутатски заплати и по 2800 лв. подкрепа за домакинство.“ Това заяви Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ в сутрешния блок по БНТ. “Ще създадем Комисия по ревизията на управлението на Борисов, на всички големи сделки и обществени поръчки и ще вземем привилегиите на депутатите и министрите. За начало ще ги свалим от служебните автомобили”, допълни още тя.
Според нея ГЕРБ и Бойко Борисов дирижират кризата така, че пикът на заболеваемост да е около изборите, за да се изплашат хората и да не излязат да гласуват. Манолова разказа и за посещение на Борисов в Кюстендил, при което са докарани и линейки с ваксини. “Тогава председателят на Лекарския съюз в Кюстендил се възмути и написа отворено писмо до здравния министър, защото същевременно при личните лекари няма ваксини”, заяви Мая Манолова.
Цялото „управление на кризата“ е в това Борисов да говори колко е опасно гласуването в пандемия. “Важно е да отговорим на тази наглост, при която гласовете на хората са по-важни от страданието, фалитите на фирмите и човешките животи”, категорична бе тя и посочи, че най-евтините ваксини, по-ръчани от Борисов, излязоха най-скъпо – България е с най-много починали и с най-много фалирали фирми, докато в съседна Румъния ваксини има и кризата се владее.”

За водач на листата в Хасковска област  е Минко Ангелов.

Платена публикация

По време на предизборна кампания, не се допускат коментари!

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2021 19:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама