Кои партии и коалиции уважиха Тополовград?

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 13, 2021 08:40

Кои партии и коалиции уважиха Тополовград?

Акценти

  • Регионален вестник, # 26/958 година XVIII, 9 - 15 юли 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

„БСП за България“, „Българските патриоти“ и „Демократична България“ – това са трите политически формации, които направиха предизборни срещи с населението на Тополовградска община. Най-мащабно бе присъствието на кандидатите за депутати и представители на централното ръководството на БСП и коалицията. Те проведоха срещи в с. Устрем в присъствието на президента Георги Първанов – мандати 2001-2006 и 2006-2011 г., в Орешник със земеделски производители от общината и в Тополовград за представяне на листата от кандидати за народни представители в 46 ОНС в изборите на 11 юли.
Другите две политически формации проведоха свои представяния и срещи в Тополовград.
За останалите партии и коалиции не излезе никаква информация, че са провели срещи в малката сакарска община.
Ако се върнем назад през годините от 1990 г. насам, можем да видим, че единствено БСП са били последователни не само в откриването и закриването на кампаниите, за каквито и избори да са те – парламентарни, президентски или местни.
За лявата партия и коалициите, в които е участвала и представлявала тя, е характерно и друго – единствено нейни народни представители са идвали на отчет за свършеното и за срещи и приемни с граждани по време на всички Народни събрания от 1990 г. насам.
От останалите партии и коалиции, които са били в НС през различните мандати, това е ставало епизодично и в редки случаи.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 13, 2021 08:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама