Кметът Божинов коси тревата на много места в община Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 20, 2022 07:19

Кметът Божинов коси тревата на много места в община Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 15 - 21 юли 2022 г., брой 26/1004, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Кметът на община Тополовград Божин Божинов и това лято се включи в косенето на тревата на обществени места в общината. Това той прави от няколко години, тази започна да коси още от пролетта.
Кметът активно участваше в окосяването на тревни площи в селата Планиново и Капитан Петко войвода във връзка с подготовка на местните събори там през пролетта. Това той прави и в други села като Светлина, Сакарци и други, а освен това по няколко пъти косеше тревата в местността Корията, на Градския стадион и парковете в Тополовград.
Той споделя, че това за него е най-добрата почивка, когато сам се включва в тези дейности, вместо да ходи по разни курорти и различни туристически дестинации в страната и най-вече в чужбина.
За тази своя инициатива кметът Божинов казва: „По този начин спестявам допълнителни разходи на общината за плащане на фирми и други работници за тази дейност, защото всяка икономия на средства по бюджета е добре дошла, тъй като те не достигат.
Косенето извършвам извън работно време в почивни часове или когато административната дейност в общината не изисква прякото ми присъствие там и се извършва от екипа ми.
Не обръщам внимание на разни подмятания и подхвърляния от различни страни относно тази ми дейност, защото смятам, че всяка работа в полза на хората от общината е от значение“.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 20, 2022 07:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.