Китайците си отиват, в Харманли идват поляци

Ива Вангелова
От Ива Вангелова януари 22, 2021 09:47

Китайците си отиват, в Харманли идват поляци

Акценти

  • Регионален вестник, # 3/935 година XVIII, 22 - 28 януари 2021 г.Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Големият китайски магазин в Харманли, помещаващ се на втория етаж на бившия Универмаг в центъра на града, вече не работи. От 17 януари той затвори врати и помещението се освобождава от непродадената стока и стелажите в него.
Търговската площ вероятно няма да остане празна, защото в сайта за работа jobs.bg има публикувани две обяви за свободни позиции към полската верига РЕРСО. Те са за старши касиер и касиер-продавач.
Подробностите гласят, че им се гарантира трудов договор, бонус, обвързан с резултатите на магазина, отстъпки за служители до 20%, ваучери за храна на стойност 40 лв. и допълнително здравно осигуряване. За работното време пише, че ще става по предварително съгласуван график, с възможност за развитие и израстване и подкрепа от приятелски настроен екип.
Отговорностите на служителите трябва да включват професионално обслужване на клиентите, работа на каса, участие в приемането на стоки и аранжирането им в съответствие със стандартите на компанията.
Условията, на които кандидатите трябва да отговарят са: притежаване на средно образование, умение да общувате с хора и да работите в екип.
За старши касиер се изисква и да имате предишен опит в търговска компания.

РЕРСО е европейска верига магазини, предлагаща облекло за цялото семейство и продукти за домакинството на ниски цени. Започнали са развитието си в Полша преди повече от 20 години. Днес присъстват в 13 европейски държави.
Имат 1499 магазина в Европа, повече от 14000 служители и 12 млн. клиента всеки месец в Европа. Веригата е в постоянен растеж и постигат успеха си, благодарение на хората и тяхната ангажираност.
Източник: pepco.bg

В Свиленград T MARKET ще отвори свой магазин.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова януари 22, 2021 09:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама