Какви ангажименти поемат от „Демократична България“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 31, 2021 08:02

Какви ангажименти поемат от „Демократична България“

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 29 октомври - 4 ноември 2021 г., брой 39/971 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

– Спешно осигуряване на средства за ремонт на третокласната и четвъртокласна пътна мрежа. Състоянието на пътищата в област Хасково е трагично. Факт е, че общините не могат да осигурят нужния финансов ресурс за рехабилитация на пътната си мрежа. Като народен представител ще продължа да водя активен диалог с Министерски съвет за отпускането на целеви средства за общините от област Хасково за ремонти на пътища.
– Осигуряване на поне още една линейка в общините Свиленград и Тополовград. Спешна промяна в нормативните актове, за да бъдат стимулирани личните лекари да поемат практики в малките общини. Стимулиране на стоматолозите, за да се осигури достъпна дентална грижа за всички жители на област Хасково.
– Спешни мерки за компенсация на най-засегнатите социални групи. Свидетели сме на ежедневно повишаване на цените на основни продукти, заради увеличените цени на газа и тока. Правителството на ГЕРБ похарчи над 3 млрд. лв. за газопровод, от който България реално няма полза. В същото време газовата връзка с Гърция изостава. Построяването на този газопровод би дал възможност за доставки на природен газ от Гърция, а от там и намаляване на цените. Докато това стане факт, най-бедните български граждани трябва да бъдат подкрепени финансово от държавата.
– Подкрепа на българските общини. Представителите на „Демократична България“ в следващото Народно събрание ще предложим минимум 2 на сто от данък общо доход да остава в общините. Това ще донесе в местните хазни допълнителни над 850 млн. лева, с които ще бъдат реализирани социални и инфраструктурни проекти.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 31, 2021 08:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама