Искате да спестите от козметика? Опитайте тези 7 практически начина

Сакар нюз
От Сакар нюз април 19, 2021 12:51

Искате да спестите от козметика? Опитайте тези 7 практически начина

Акценти

 • Ако пазарувате разумно и се възползвате от тези 7 предложения, със сигурност ще започнете да пестите пари от козметиката и същевременно да поддържате красивата си външност с качествени продукти.

Свързани публикации

Козметиката е важен елемент от ежедневието на модерната жена, която желае всякога да е красива. Ежедневното нанасяне на козметични продукти върху лицето се е превърнало в задължителен ритуал, който стриктно се изпълнява всеки ден и красивата жена не би се лишила от своите предпочитани разкрасяващи тайни, дори когато бюджетът ѝ е ограничен. Ето защо тук ви представяме 7 начина, които ще ви помогнат да продължите да използвате любимата си козметика, без да се налага да харчите цяло състояние за нея. Тези съвети са идеални, ако желаете да продължите да поддържате красив и изискан външен вид, а имате ограничени средства за харчене. 
 
 

Искате ли да се отървете от козметиката? Вижте 7 практически практики

 

Козметиката е важен елемент от ежедневието на модерната жена, която желае всякога да е красива. Ежедневното нанасяне на козметични продукти върху лицето се е превърнало в задължителен ритуал, който стриктно се изпълнява всеки ден и красивата жена не би се лишила от своите предпочитани разкрасяващи тайни, дори когато бюджетът ѝ е ограничен. 

Ето защо тук ви представяме 7 начина, които ще ви помогнат да продължите да използвате любимата си козметика, без да се налага да харчите цяло състояние за нея. Тези съвети са идеални, ако желаете да продължите да поддържате красив и изискан външен вид, а имате ограничени средства за харчене.

 1. Възползвайте се от мострите на продуктите

  Независимо дали пазарувате онлайн или в магазин, когато купувате козметичен продукт, попитайте за безплатни мостри. Повечето от тях разполагат с нов вид маркови парфюми, масла, почистващи кремове и други продукти, които желаят да популяризират и с удоволствие ще ви предложат такава мостра.

 2. Сравнявайте цените на различните доставчици

  Харесвате определен козметичен продукт? Не е нужно да го закупувате от първия срещнат магазин или уебсайт. Направете проучване, сравнете цените на продукта, предлагани от различните доставчици, и се възползвайте от най-изгодното предложение. 

  Понякога онлайн магазините за козметика обявяват намаления на някои продукти, които не бихте искали да пропуснете. Дори и обикновените магазини или хипермаркети, които имат секции, посветени на козметиката, обявяват такива намаления, които можете да разглеждате в ежеседмичните им брошури. Ако през дадена седмица определен продукт е пуснат с намаление в някой магазин, има големи шансове същият продукт да бъде намален в брошурата на някой негов конкурент през следващата седмица, като тази дм брошура.

 3. Пазарувайте по време на празниците

  Ако наближава 8 март, Великден, Коледа, Черен петък или друг празник, не бързайте да си купувате козметика предварително. Всички магазини предлагат специални намаления на  самия празник или в седмицата на празника, от които можете да се възползвате, за да спестите пари, без да се лишавате от любимите си козметични продукти.

 4. Пазарувайте от едно място, за да събирате точки

  Ако избраният от вас магазин за козметика предоставя карти за намаления и ви дава точки при всяка покупка, пазарувайте само от него, за да съберете достатъчно точки за безплатни продукти.

  Надяваме се тези съвети да са ви от полза при избора на подходяща козметика. Ако пазарувате разумно и се възползвате от тези 7 предложения, със сигурност ще започнете да пестите пари от козметика и същевременно да поддържате красивата си външност с качествени продукти.

 5. Съчетайте продукти на различни цени

  Ако смятате, че единствено скъпата спирала ще ви свърши работа, изберете нея. Но това съвсем не означава, че останалите продукти, които ползвате, също трябва да са от най-скъпите. Например, можете да закупите очна линия, фон дьо тен или руж, които не са от известна марка, което съвсем не означава, че качеството им няма да ви хареса. 

 6. Съчетайте продукти, които докарват желания цвят и ефект

  Ако търсите руж, който да е по-незабележим, бихте могли да използвате комбинация от два по-евтини различни цвята, които вече имате. Това не само ще ви спести пари, но и ще ви помогне да създавате свой тон, който всеки път може да е различен в зависимост от предпочитанията.  

 7. Поискайте услуга от своя приятелка или съквартирантка

И накрая, ако нямате никакви средства, за да закупите свои козметични продукти, а имате важно събитие или среща, бихте могли да помолите своята приятелка или съквартирантка да ви услужи с нейните продукти за случая. Така ще сте красива на срещата, без да сте похарчили нито лев за козметика. Разбира се и вие можете да споделите с приятелка козметичен продукт, който вече не ползвате.

Ето няколко предложения как да използвате козметична бутилка. Ако пазарувате разумно и се възползвате от тези 7 предложения, със сигурност ще започнете да пестите пари от козметиката и същевременно да поддържате красивата си външност с качествени продукти.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 19, 2021 12:51
Напиши коментар

1 Коментар

 1. Венцислав април 20, 03:57

  Най-добре жените да спрат да се гримират и да не слагат маникюр изобщо – така най-лесно ще спестят пари ! Като бях малък бяха по-естествени, гримираха се само на празници. За да привлекат мъжкото внимание, трябва да бъдат естествени, така повече ще ги харесват мъжете и ще привличат по-лесно гаджета. Повечето харманлийки виждам че не се гримират, аз затова ги харесвам, че са най-красивите жени на света и са естествени в лицето. Едва ли има мъж на света който да не мисли като мене. Аз се гордея че съм взел характера на баба си. Радвам се че сегашните млади жени са толкова красиви, енергични, усмихнати, че знаят как да обичат и да се целуват. Новата председателка на парламента Ива Митева ми направи впечатление, че червилото не е прекалено нацапано, за разлика от много други публични жени и журналистки, които са жестоко нацапани по лицето… а само преди 10-12 години не беше така. В чуждите тв програми все още се поддържа този стил на гримиране. В България много неща са с главата надолу, не както е по белия свят. Крайно време е това да се промени !

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама