Инициативата „С грижа за майките“ в Хасково със стартов пакет за новородени

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2021 15:17

Инициативата „С грижа за майките“ в Хасково със стартов пакет за новородени

Акценти

  • Регионален вестник, # 12/944 година XVIII, 26 март - 1 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Кандидати за народни представители от БСП за България в 29-и МИР подкрепиха десетки майки, които очакват скоро своите рожби.
„Винаги в този празничен ден каним майките и жените, с които да отбележим Благовещение, но в тази обстановка ние отидохме при тях. За нас човешкото здраве и сигурност са на първо място. Това заяви Диляна Комитова, кандидат за депутат и трети мандат общински съветник, председател на групата съветници на „БСП за България“ в ОбС – Харманли.
„В тези тежки условия, в които живеем всички в момента, притеснени за бъдещето и загубили на-дежда, водещият ни мотив е да дадем утеха на жените, на които им предстои да се сдобият с рожба. Даваме си сметка, че притиснати от пандемия и в страх за здравето – своето, на близките си и на бебенцето, което ще се появи на бял свят, най-малкото, което можем да направим за тези жени в нашия район, е да им по-дарим този стартов пакет за новородено. В него има всичко необходимо за осигуряването на спокойно посрещане у дома“, допълва Диляна Комитова
Кандидатите за народни представители от “БСП за България“ продължиха със срещи с гражданите на общините Тополовград, Симеоновград и Любимец.

Платена публикация

По време на предизборна кампания, не се допускат коментари!

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2021 15:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама