Инициативата „Капачки за бъдеще“ и в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 20, 2021 10:00

Инициативата „Капачки за бъдеще“ и в Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник, # 2/934 година XVIII, 15 - 21 януари 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Инициативата „Капачки за бъдеще“ вече е и в Тополовград. Тя е на Ангел Траков от Пловдив – президент на Българската федерация по мотоциклетизъм /БФМ/ и на Съюза на международните превозвачи /СМП/. Металното сърце, което е символът на инициативата, е монтирано пред сградата на Общинска администрация – Тополовград, и само за около две седмици в него са събрани осем чувала пластмасови капачки.
Със събраните капачки се набират средства за закупуване на медицинска апаратура, кувьози и други пособия за лечение на деца. Предоставянето на сърцето и неговото монтиране е станало по молба на кмета на общината Божин Божинов, който е помолил господин Траков, с когото са дългогодишни приятели. „Инициативата е безсрочна, продължаваме да събираме и изпращаме капачките. Радвам се, че жителите на Тополовград и общината се включиха съвсем отговорно в тази инициатива. Ще продължаваме, защото мисията е благородна – за здравето на бъдещето на нацията – нашите деца“, каза за „Сакарнюз“ Божин Божинов – кметът на община Тополовград.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 20, 2021 10:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 268 281 преглеждания