За заместник-директор на ОДМВР – Хасково назначиха Николай Бакърджиев

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2022 10:26

За заместник-директор на ОДМВР – Хасково назначиха Николай Бакърджиев

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 18 - 24 февруари 2022 г., брой 7/985 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Комисар Николай Ба-кърджиев е временно преназначен на длъжността заместник-директор на ОДМВР – Хасково със заповед на министъра на вътрешните работи, съобщават от полицията. В момента той е началник на отдел „Криминална полиция“.
Николай Бакърджиев е роден през 1973 г. Завършил е висшето си образование в Академия на МВР, магистър със специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Работи в системата на МВР от 1998 г.
От 1998 г. до 2005 г. е бил разузнавач в сектор „Криминална полиция“ в РУ – Хасково и в ОДМВР – Хасково. В 2005 г. е назначен за началник група „Криминална полиция“ в управлението в областния град, а следващата година – за началник група „Престъпления против личността“ в сектор „Криминална полиция“ в ОДМВР -Хасково.
От 2007 г. до 2017 г. е оглавил длъжността началник на РУ – Хасково. От 2017 г. до настоящия момент е работил в сектор БОП – Хасково. По време на службата си Николай Бакърджиев е награждаван многократно за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2022 10:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама