Започна маркирането на пътища в общината

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 29, 2021 11:29

Започна маркирането на пътища в общината

Акценти

 • Регионален вестник, #4/936 година XVIII, 29 януари - 4 февруари 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

В последния работен ден на миналата седмица започна полагането на хоризонталната пътна маркировка по някои пътища в община Тополовград. Това стана доколкото позволи времето и съхненето на пътното платно. Тази процедура обаче, успя да стигне само до долния, източния край на с. Орешник и засега спря до там. Причината – от началото на текущата седмица времето отново се влоши, заваля и пътищата отново станаха мокри за по-продължително време.
Маркирането ще продължи, когато времето се оправи, както и кърпежите от зимното поддържане на пътищата. Бялата маркировъчна линия по средата на пътя е положена и по общинската част от пътя Тополовград – Харманли, до стария път за Двата моста.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 29, 2021 11:29
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Борис Дечев януари 31, 19:50

  В нормалните държави това се прави в друг сезон

  Отговори на този коментар
 2. шофьора януари 31, 19:28

  A кога ще има маркировка и на пътя Харманли – Хасково. След с.Поляново няма никаква маркирвока и вечерно време е кошмарно пътуването.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама