Зам.-кмет пита Делян Добрев: „Тополовград в Хасковска област ли е?“

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 26, 2022 12:48

Зам.-кмет пита Делян Добрев: „Тополовград в Хасковска област ли е?“

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 25 февруари – 2 март 2022 г., брой 8/986 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Заместник-кметът на община Тополовград Данчо Трифонов отправи въпроси към народния представител от Хасковска област ГЕРБ-СДС Делян Добрев.
„Днес искам директно да запитам Делян Добрев – народен представител от ГЕРБ-СДС, община Тополовград, в рамките на Хасковска област ли е или не? Защото с изненада научаваме, че от всички предложения на ГЕРБ във връзка с бюджета и лобиране за Хасковска област за увеличаване на средствата за издръжка на всички общини, закономерно или не, случайно или не, това не се отнася за община Тополовград. Искаме да попитаме господин Добрев това на лична основа ли е, или ГЕРБ застава зад изявлението на своя водач на листата за Хасковска област. Ние в община Тополовград смятаме, че общината все пак се намира в Република България и респективно в Хасковска област. Смятаме, че един народен представител, избран и с гласове на хора от нашата община, би трябвало да знае, че тя е именно в състава на представляваната в НС от него и всеки друг депутат от 29 ХМИР и областта.
Аз мисля, а и всички от Управата на общината, а и избирателите споделят това, че не бива да бъдем делени въз основа на политически или личностни предпочитания и разбирания. Всички сме българи и ако изявлението на господин Добрев е вярно, просто е жалко, защото той е в управлението 12 години и ако още не е разбрал, че община Тополовград е в Хасковска област, къде е бил и какво е правил през това време. Ако не знае, че общината е в Хасковска област, да дойде да му кажем. А още по-жалко е, ако досега не е разбрал, че България започва и завършва с община Тополовград, която е важна, много важна част от страната ни.“
За част от материала е използвано изявлението на зам.-кмета Трифонов пред ЕРА TV

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 26, 2022 12:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама