Заловиха неправоспособни, дрогирани и пияни шофьори по улиците

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2021 09:00

Заловиха неправоспособни, дрогирани и пияни шофьори по улиците

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 22 - 28 октомври 2021 г., брой 38/970 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Младеж на 17 години е подкарал мотопед по улиците на Симеоновград без да е правоспособен.
На 19 октомври служители от участъка направили справка при, която се оказало, че момчето няма правоспособност, а возилото не е регистрирано по надлежния ред.
В управлението в Харманли е задържана и 26-годишна водачка на Мини Купър. Пътните полицаи са я тествали с техническо средство, което е установило наличие на амфетамин и метаамфетамин, след което е стартирало бързо производство.
Водач без книжка е заловен да шофира мотопед в село Преславец. Полицаи са проверили 48-годишния водач, шофиращ мотопеда без номер на рама и двигател. При справка се установило, че мъжът от селото непритежава свидетелство за правоуправление и шофира с връчено и влязло в сила наказателно постановление.
В РУ-Харманли е стартирало бързо производство срещу 40-годишен мъж от село Хрищени, заловен в Харманли с леката си кола „Сонг Йонг“. Тестване с дрегер отчело наличие на 1,75 промила алкохол.
19-годишен е задържан за съхранение на дрога. На 18 октомври в 15:00 часа служители от управлението в Харманли са проверили в местността „Дефилето“ лек автомобил „Опел“, шофиран от младежа. В тонколоната на лявата врата, полицаите са открили сгъвка със суха зелена листна маса с тегло 1 грама, реагираща при полеви нарко тест на канабис.
Проверка с техническо средство отчела и че момчето шофира и след употреба на същата дрога.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2021 09:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама