Заключителна пресконференция по Програма „Еразъм+” „Културно исторически ценности – обединяващо звено в Еропа” НЧ „ Братолюбие – 1884”, гр. Любимец

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 19, 2022 10:45

Заключителна пресконференция по Програма „Еразъм+” „Културно исторически ценности – обединяващо звено в Еропа” НЧ „ Братолюбие – 1884”, гр. Любимец

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 18 - 24 ноември – 2022 г., брой 42/1020, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Мобилността по Програма „Еразъм+“ Ключова дейност 1: Образователна мобилност за граждани, Образование и обучение за възрастни, „ Културно исторически ценности – обединяващо звено в Европа”, приключи успешно и ползотворно за служителите на НЧ “Братолюбие – 1884” , които ще останат с незабравими спомени, умения и опит от визитите и сърдечното гостоприемство на партньорите от Португалия и Германия.
Тази мобилност обогати личностните качества на екипа ни и даде нова посока за развитие, нов метод на работа и нови езикови компетенции. Това спомогна за бъдещи комплексни изследвания, проучване и съхранение на културно историческото наследство за съхраняване и популяризиране.
Целта на Проект №2021-1-BG01-KA122-ADU-000030578 бе проучване, запознаване, усвояване на практики за подобряване обучението на специалисти с прилагането на европейски модели чрез дигитализация при подбор на техники, методи и обучение. С дейностите по проекта се трансферира европейския опит за обучителни програми насочени към социални и професионални умения на трета възраст, организация на фестивали, културни и исторически събития, методи на съхранение и опазване на културната идентичност и ценности.
На 29.11.2022г. в Клуб „Приятели” от 11,00 часа ще се проведе заключителна пресконференция за финално отчитане на резултатите по проекта.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 19, 2022 10:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама