Задържаха парфюми, цигари и половин тон овча лой

Сакар нюз
От Сакар нюз март 13, 2023 10:46

Задържаха парфюми, цигари и половин тон овча лой

Акценти

  • Това е станало при операция по линия на противодействие на интелектуалната собственост и митническия режим

Свързани публикации

За задържани парфюми, цигари без бандерол и 514 кг. овча лой при операция по линия на противодействие на интелектуалната собственост и митническия режим, съобщават от полицията.

На паркинг „Бисерска Гергана“ край Харманли е бил проверен е турски автобус „Мерцедес“. В багажа на 54-годишен пътник са открити 600 къса цигари, а в багажа на 40г. от Турция- 10 926 парфюми и текстилни стоки без съответното разрешително от притежателите на изключителните права.

При проверка румънски автобус с водач 40-годишен турски гражданин са открити още 1099 парфюми и текстил с надписи на защитени търговски марки.

В акцията са конфискувани и 514 кг. овча лой от турски пътник на 35г., за което са уведомени служители на БАБХ.

При друг случай, на 10-и март, около полунощ на АМ “Марица“ полицаи са спрели за проверка румънски автобус, идващ от Турция и е бил върната на ГКПП “Капитан Андреево“ за щателна проверка. При нея са намерени в багажното отделение 2778 артикула с лого и надпис на защитени марки без разрешение на правопритежателя.

В багаж на 19-годишен пътник от Турция са открити и 1000 къса безакцизни цигари. На магистралата е проверен и водач на 38г. от Пловдив, от чийто автомобил „Фиат“ са конфискувани 532 чифта обувки от различни марки необходимите без документи.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 13, 2023 10:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.