Дупка на пътя пречи на всички, но никой не я „вижда“

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 11, 2021 10:01

Дупка на пътя пречи на всички, но никой не я „вижда“

Акценти

  • Регионален вестник, # 35/967 година XVIII, 1 - 7 октомври 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Граждани, живеещи на улиците „Христо Смирненски“ и „Оборище“ в Тополовград, сигнализираха за дупка на кръстовище между двете улици, малко над бръснарницата на Т. Атъпов, която повече от година е там. Според тях тя е на много опасно място от пътното платно, останала е след разкопаване за ремонт на кабел от ЕVN и никой на взема мерки тя да бъде запълнена. Опасността според хората идва и от това, че малко под нея има и шахта от канализацията и за да завие идващия от улица „Оборище“ надясно, трябва да навлезе в насрещното платно, за да избегне и двете препятствия. Пак според тях, това важи въобще и за всички идващи от различни посоки и завиващи на това кръстовище, което създава предпоставки за произшествия, каквито е имало там, но за щастие леки.
Хората все пак се надяват, че ще бъде обърнато внимание на това опасно за автомобилите и водачите им място на кръстовището и то ще бъде ремонтирано.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 11, 2021 10:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама