Детски градини вече разполагат с нови завивки, директорите с нови лаптопи

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 17, 2021 09:39

Детски градини вече разполагат с нови завивки, директорите с нови лаптопи

Акценти

  • Регионален вестник, # 2/934 година XVIII, 15 - 21 януари 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Нови олекотени завивки и възглавници радват децата в спалните помещения на детските градини в Града на Белоногата, съобщават от Фейсбук страницата на Община Харманли.
От съобщението става ясно, че за улеснение в приготвянето на храната е закупен нов професионален планетарен миксер, който е на разположение за персонала на основната детска кухня, захранваща детските градини и техния филиал в с. Върбово. Като основно предимство, което отчитат готвачите, които работят на него, е, че е перфектният помощник при разбиване и разбъркване на по-големи количества – например за омесване на тесто за домашно приготвени мъфини, питки, бисквити или кекс.
Последният останал стар стерилизатор в кухнята е подновен с нов.
Община Харманли е предоставила и 9 нови мултимедийни устройства и лаптопи за директорите на детските заведения. За една от градините е осигурено мултифункционално устройство (принтер, копир, скенер) поради липсата на подобен апарат. Закупени са и три нови шредера за документи, се посочва в съобщението.
Един от основните приоритети на ръководството на Община Харманли е обновяването на материалната база в детските заведения. „Искаме всички детски градини в общината да са модерни и приветливи за децата. Нашите деца заслужават само най-доброто”, са думите на кмета в Мария Киркова в съобщението.
Средствата са осигурени от общинския бюджет.

снимка: Община Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 17, 2021 09:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 716 преглеждания