Ден на опашките бе 7 май в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 17, 2021 09:26

Ден на опашките бе 7 май в Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник, # 18/950 година XVIII, 14-20 май 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

В един от двата работни дни – на 7 май, в първата десетдневка на месеца, опашки от чакащи хора се извиха на няколко места в Тополовград. Най-впечатляващите бяха пред пощата и банкоматите на банка ДСК, където възрастните хора от града се редяха и чакаха за пенсиите си. Сред чакащите в пощата се наложи да бъде въвеждан ред, дори и от органите на МВР, тъй като струпването бе голямо и въпреки призивите на служителите от клона, той често бе нарушаван.
Дългите Великденски и Гергьовденски празници сериозно бяха нарушили и без това тънките финанси на възрастните хора, които нямаха търпение да си получат пенсиите. Те /пенсиите/ всъщност винаги и не достигат, но сега празниците и гостите допълнително увеличиха дефицита в домашния бюджет.
Други опашки се извиха при общопрактикуващите лекари за поставяне на ваксина за предпазване от Ковид-19, като коридорите пред техните кабинети бяха на моменти препълнени от чакащите граждани.
Струпване на хора имаше и там, където се плащат битовите сметки.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 17, 2021 09:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама