Двойка от Харманли тества силата на отношенията си в риалити предаване

Ива Вангелова
От Ива Вангелова февруари 26, 2021 13:50

Двойка от Харманли тества силата на отношенията си в риалити предаване

Акценти

  • Регионален вестник, #8/940 година XVIII, 26 февруари - 4 март 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Тина и Станимир от Харманли се впуснаха в риалити предаването „Един за друг“, за да тестват силната връзка помежду си. Двойката участва във втория сезон на формата по НОВА. Те са част от общо 13 семейства, които ще се борят за спечелването на Голямата награда.
Форматът започна в събота, 20 февруари, когато се представиха 7 двойки, а на следващата вечер – останалите 6, сред които и харманлийските представители.
За съжаление първото предизвикателство, пред което бяха изправени „нашите герои“, не им донесе успех и останаха на последно място според времето, за което се справиха. Това им донесе и неприятни последствия. Докато всички останали ще спят на меки и удобни легла със собствени стаи в къщата, те ще се наложи да прекарат първата нощ под открито небе, в палатка на двора.
Задачата, с която трябваше да се справят двойките, бе надпревара през лабиринт с препятствия. За да докажат любовта си, мъжете се впуснаха в него без да виждат, а дамите влязоха в роли на похитени красавици, завързани до бомба, готова да „избухне“ всеки момент. С помощта на карти, жените трябваше да упътят своите половинки из сложни коридори, за да ги открият и спасят.
В епизода кавалерите преодоляваха препятствията, за да достигнат до бомбата и да спасят любимата си.
В следващите епизоди на предаването предстои да разберем дали харманлийците ще успеят да се измъкнат от последната си позиция и как ще се развият техните отношения.

Риалити форматът „Един за друг“ е романтично предаване, което носи много положителни емоции, добро настроение и любопитни предизвикателства. Общо 13 двойки ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката победител ще спечели от 50 000 до 100 000 лв.
В този сезон сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният – на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака.
Участниците ще бъдат поставени в нетипични за тяхното ежедневие, но и често комични ситуации в различни предизвикателства. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила.
Предаването ще се излъчва от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по НОВА, а водещ е Емил Чолаков.

Във визитката, снимана в Града на Белоногата, Тина и Станимир споделиха, че любовта им е започнала точно тук преди 10 години. През последните четири живеят в Бристол, Англия.
Станимир е на 28 години и работи като личен шофьор на известни личности и бизнесмени.
Тина е на 24 години и работи в компания за почистване на къщи по строителните обекти. Разказват, че работят по шест дни в седмицата, минимум по 12-15 часа, но това не им пречи да намират лично време за себе си и да осъществяват любимата си страст заедно – пътуването.
Със смях от екрана, разкриха пред зрителите историята на техния годеж, който се е състоял в две действия. Единият, документиран във Фейсбук, е бил преди три години в „Дисниленд“, Франция.
А другият, преди него, както Тина каза, е бил малко „изпросен“ от нейна страна.
Споделиха още, че ревността не им е чужда, а голямата им мечта е да се установят в България. Искат в най-скоро време да си закупят собствен дом тук, където да създадат семейство с две деца и две кучета.
„В играта „Един за друг“ ще победим, защото не можем един без друг“, са думите, с които младата двойка завърши визитката си.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова февруари 26, 2021 13:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама