ДВГ „Щастливци” отново на върха

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 21, 2022 11:24

ДВГ „Щастливци” отново на върха

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 17 - 23 юни 2022 г., брой 23/1001, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

С призови места се завърнаха харманлийските таланти на ДВГ „Щастливци” от престижния национален фестивал „Златен извор – 2022” – Димитровград.
С първо място се окичиха големите „Щастливци”, които взривиха залата с изпълнението на колажа „България пее”. Класният аранжимент на Митко Митков и Ангел Димитров – Ричи, тригласното изпълнение, спятостта, отработената динамична секция бяха отчетени от компетентно жури. Харманлийските „Щастливци” се отличиха на фона на най-добрите детски вокални формации в България.
Много висока летва показаха и малките певци на детската вокална група с перфектна визия и изпълнение, което беше отчетено с второ място.
Амбициозните ръководители – Петя Карабакалова и Ивелин Михайлов, са удовлетворени от поредната победа и постигнатите резултати. Те са убедени, че ще се роят успехите на школата „Щастливци”, както досега. Високият им професионализъм беше забелязан и отличен през изминалата година на национално ниво. ДВГ ”Щастливци” все повече се налагат като пеещата визитна картичка на град Харманли.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 21, 2022 11:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама