Дара и Михаела Маринова ще пеят за харманлийци на празника им

Сакар нюз
От Сакар нюз май 2, 2022 10:29

Дара и Михаела Маринова ще пеят за харманлийци на празника им

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 29 април – 5 май 2022 г., брой 16/994, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Днес, на празничния за град Харманли 2 май от 9:00 часа в църквата „Св. Атанасий“ бе отслужена тържествена литургия и молебен за преуспяването на Харманли.
От 11:00 часа в Конферентната зала на Културен център – Харманли ще се проведе тържествената сесия на Общински съвет – Харманли. Традиционно ще бъде връчено званието “Почетен гражданин” на Харманли.
Празничният вечерен концерт на пл. „Възраждане“ /пред пощата/ тази година ще зарадва гражданите и гостите на града с участието на Дара и Михаела Маринова. Началният час на концерта е 20:00 часа. Фойерверки ще закрият празничният ден, но не и програмата посветена на Деня на Харманли.
За първи път тази година Община Харманли организира „Парад на детските мечти в Харманли“ на 4 май от 17:30 часа. Пъстрото шествие с участието на детски градини и училища ще тръгне от НЧ „Дружба 1870“ – до пл. „Възраждане“.
С театралната постановка „ТЯ И ТОЙ“ на Сатиричен театър „Ал. Константинов“ ще поставим и финала на празничните събития по повод „Деня на Харманли“. Комедийната постановка ще бъде представена на 9 май от 19:00 часа в НЧ „Дружба – 1870“.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 2, 2022 10:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама