Дара и Михаела Маринова ще пеят за харманлийци на празника им

Сакар нюз
От Сакар нюз април 29, 2022 13:20

Дара и Михаела Маринова ще пеят за харманлийци на празника им

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 29 април – 5 май 2022 г., брой 16/994, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

С изложба живопис „Пътуването на един пилигрим“ на Благой Господинов бе открита празничната програма по повод Деня на Харманли – 2 май. Събитието се състоя в Културния център в Харманли на 28 април /четвъртък/.
По повод Световния ден на танца – 29 април, пред НЧ „Дружба 1870“ от 18:30 часа ще се проведе „Да се хванем на хорото“ с ФК „Загрей“.
Мощен рев на мотори ще озвучи града в събота, 30 април. От 11:00 часа в отсечката на бул. „България“ /до Динковия магазин/, започва Рокерското шоу. Мотористите ще направят и традиционната почетна обиколка на града.
Откриването на II турнир за купата на „Вълците“ по хокей на трева ще се състои на 30 април от 11:00 часа на спортното игрище в парк „Димана Данева“.
За пореден път Общината ще бъде домакин на Държавното първенство по корабомоделен спорт. Състезанието ще бъде открито на 30 април от 13:00 часа на язовир „Кюмурлука“.
По повод празника на града Община Харманли организира общински турнир по футбол в събота – 30 април, от 16:00 часа на спортната площадка на ул. „Алеко Константинов“ /ул. „Капитан Петко Войвода“.
Национален шампионат по Кудо ще събере състезатели от цялата страна, за да се борят за Купата на кмета на 1 май. Началният час е 8:30 в Спортен комплекс „Хеброс“.
На празничния 2 май от 9:00 часа в църквата „Св. Атанасий“ ще бъде отслужена тържествена литургия и молебен за преуспяването на Харманли.
От 11:00 часа в Конферентната зала на Културен център – Харманли ще се проведе тържествената сесия на Общински съвет – Харманли. Традиционно ще бъде връчено званието “Почетен гражданин” на Харманли.
Празничният вечерен концерт на пл. „Възраждане“ /пред пощата/ тази година ще зарадва гражданите и гостите на града с участието на Дара и Михаела Маринова. Началният час на концерта е 20:00 часа. Фойерверки ще закрият празничният ден, но не и програмата посветена на Деня на Харманли.
За първи път тази година Община Харманли организира „Парад на детските мечти в Харманли“ на 4 май от 17:30 часа. Пъстрото шествие с участието на детски градини и училища ще тръгне от НЧ „Дружба 1870“ – до пл. „Възраждане“.
С театралната постановка „ТЯ И ТОЙ“ на Сатиричен театър „Ал. Константинов“ ще поставим и финала на празничните събития по повод „Деня на Харманли“. Комедийната постановка ще бъде представена на 9 май от 19:00 часа в НЧ „Дружба – 1870“.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 29, 2022 13:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама