Даден бе старта на „Забавно лято“ в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 16, 2021 09:53

Даден бе старта на „Забавно лято“ в Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник, # 27/959 година XVIII, 16 - 22 юли 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

С рисуване на открито на по настилката на Градската градина в центъра на Тополовград на 8 юли бе дадено началото на лятната програма „Забавно лято“ на Общината и Читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“ за работа с децата.
Проявата бе открита от Кмета на общината Божин Божинов, който пожела много хубави дни, игри и емоции на децата през лятото и успех в училище наесен. Да направят своите картини с представата си за лятото с тебешири пожелаха около 25 деца. С много ентусиазъм, а и с учудващо за възрастта им въображение и майсторство те сътвориха едни малки детски шедьоври.
Консултант им беше художникът Петко Ятакчиев, но на него не му се наложи да се намесва кой знае колко, защото децата рисуваха майсторски и се забавляваха на воля.
Освен грамотите, които им връчи председателят на читалището Трифон Трифонов, децата получиха и лакомства, по- дарени им от кмета на общината. Празникът бе развлекателен не само за децата, но и за техните родители, баби и дядовци, дошли да се порадват на уменията им.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 16, 2021 09:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 918 721 преглеждания