Грейна почти осем метрова елха в центъра на Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 10, 2021 11:41

Грейна почти осем метрова елха в центъра на Любимец

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 10 - 16 декември 2021 г., брой 45/977 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Щастливи детски усмивки и радостна глъч изпълниха центъра на Любимец, а поводът за веселата емоция бе запалването на светлините на коледната елха. Стотиците детски очи тръпнеха в очакване отново да видят Дядо Коледа и неговите любими помощници – Снежанка и малките джуджета.
И той не закъсня. На 3 декември белобрадият старец пристигна на пл. „Трети март“ със Снежанка. Заедно с тях, участие в създаването на Коледна магия взеха Симона Георгиева и Самуил Георгиев. Те влязоха в ролята на джуджета, които не само откриха, но и участваха в празничната програма, като показаха отлична игра както в модерни, така и в народни танци. Те бяха изпратени лично от Дядо Коледа да поздравят жителите на града с настъпващите Коледни и Новогодишни празници, да им пожелаят здраве, мир и благоденствие.
В програмата, посветена на празника, участваха всички самодейни колективи от читалището – ТС „Сакарче“, ТС „Сакарци“, модерен балет „Амейзинг“ и ВГ „Диагонал“, които със своите изпълнения отправиха допълнителна покана за гостуването на Дядо Коледа. Дългоочакваният гост благодари за топлото посрещане и заедно с джуджетата и всички присъстващи, отброиха последните секунди до запалването на коледните светлини в Любимец.
След тях, небето над града се озари и от невероятни пъстроцветни фойерверки.
И тази година организаторите на празника Община Любимец и НЧ „Братолюбие-1884“, направиха всичко възможно коледната украса в центъра на града, заедно със самата елха да бъдат красиви и неповторими.
Със запалването на светлините на красивата 7,5-метрова елха бе дадено началото на Коледно – Новогодишните празници в града.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 10, 2021 11:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.