В Тополовград откриха берберница

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 25, 2022 11:13

В Тополовград откриха берберница

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 18 - 24 февруари 2022 г., брой 7/985 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

На 14 февруари преди обяд в центъра на Тополовград в Малката градска градина имаше тържество за откриване на нов обект в сферата на обслужването.
В бившето кафене срещу офиса на банка бе открит бръснарски салон или “Берберница”, както смята да го нарече собственикът му – Минчо Панев. На откриването се бяха събрали негови близки, роднини, приятели. Малка шведска маса, напитки и бонбони имаше за всички присъстващи. Те се почерпиха с удоволствие и пожелаха успех в начинанието и дано в Тополовград да се намерят все повече хора, които да се опитват да създават нещо ново, като производство или услуги и да допринасят за развитието на този хубав край.

Минчо Панев: “Завърнах се, защото тук е най-добре”

„След няколкото години в Англия се завърнах в родния град – Тополовград, защото тук се чувствам най- добре. Там работех като бръснар и затова реших да си дойда тук и да отворя Бръснарски салон или Берберница, както са го наричали някога. Това беше моята мечта и исках да я реализирам тук в Тополовград. Намерих свободно помещение и ето мечтата ми е вече факт. Благодаря на всички, които дойдоха днес на откриването и за отправените пожелания. Благодаря за разбирането и подкрепата на съпругата ми и двете ми деца – момчета. Аз съм само на 28 години и живота е пред мен и нас. Надявам се бизнеса да върви успешно и дано повече млади хора да се завърнат тук и да помогнат за възраждането на родния край.“ – каза за „Сакарнюз“ видимо развълнуваният и щастлив Минчо Панев.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 25, 2022 11:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама