В Тополовградско си уважиха Деня на жената

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 12, 2022 07:39

В Тополовградско си уважиха Деня на жената

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 11 - 17 март 2022 г., брой 10/988, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Навсякъде по централната улица на Тополовград в дните преди и на самия 8 март бе пълно със сергии, на които се предлагаше голямо разнообразие от цветя. И хората – мъже и жени, купуваха за своите майки, мъжете за съпругите и приятелките, за колежките, а децата най-вече за своите майки. Заслужават това уважение дамите за своята отдаденост на семейство, деца и дом през годината. Те го заслужават всеки ден, но все пак нека да има един такъв специален ден през годината. Ето как ги поздрави кмета на общината Божин Божинов:
Скъпи жени, мили майки,
За мен е удоволствие да Ви поздравя с най-нежния и красив празник. Осми март е ден със силен заряд, много емоции и очаквания, ден, в който жените се чувстват специални и получават своето заслужено внимание и признание. Осми март е приятен повод да изразим най-сърдечните си чувства към нашите майки, съпруги, дъщери, сестри и любими. Да им благодарим за всеотдайността, за нежната, но силна опора в живота ни, за магията да правят света около нас по-добър и красив.
Мили дами, пожелавам Ви от сърце да сте здрави и обичани, да съхраните своeтo очарование и силен дух. Вярвайте в себе си, бъдете смели в мечтите и делата си! Вечна да е великата Ви мисия да дарявате живот и надежда! Честит празник!
На различни места в общината жените си организираха свои празненства, на които да се отпуснат, да се видят, да се повеселят в Клуба на пенсионера в Тополовград, Радовец, Устрем и в други населени места от Общината.

Снимка: Интернет

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 12, 2022 07:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама