В ПГЕТ „Захари Стоянов“ млади хора се дипломираха по атрактивни специалности

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 25, 2021 09:15

В ПГЕТ „Захари Стоянов“ млади хора се дипломираха по атрактивни специалности

Акценти

  • Регионален вестник, # 24/956 година XVIII, 25 юни - 1 юли 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Младите хора, завършили единствената професионална гимназия на територията на община Харманли, получиха своите дипломи и свидетелства за професионална квалификация на церемония в училището.
Абитуриентите на ПГЕТ „Захари Стоянов“ се дипломираха по нелеките, но изключително атрактивни на пазара на труда специалности „Електрически инсталации“, „Електрически машини и апарати“ и „Компютърна техника и технологии“.
„От името на целия колектив Ви уверяваме, млади хора, че вратите на професионална гимназия в Харманли винаги ще са отворени за вас. Бъдете здрави, сбъдвайте мечтите си, бъдете дръзки, смели и отговорни. Бъдете достойни“, обърна се към вече завършилите ученици директорът Соня Илиева.
Абитуриентите бяха поздравени и от кмета Мария Киркова, като поздравителният адрес бе прочетен от Маргарита Тървалиева, началник на отдел „Образование“ в Общинска администрация.
И през следващата учебна 2021/2022 г. учебното заведение залага изключително и само на специалности с очакван недостиг на пазара на труда, които дават предимство, конкурентоспособност и достойно заплащане на учениците след завършване на училище. Прием ще бъде осъществен по специалностите „Електрически машини и апарати“, „Производство на облекло от текстил“ и „Промишлена електроника“.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 25, 2021 09:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама