В очакване на ремонт, каране като на офроуд

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 15, 2022 13:50

В очакване на ремонт, каране като на офроуд

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 11 - 17 февруари 2022 г., брой 6/984 година
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Докато дойде време за дългоочакван ремонт на пътя за Стара Загора, пътуващите по една от отсечките от него по-скоро тренират за екстремно каране на автомобилите си. Става дума за отсечката от разклона Устрем – Срем до разклона за манастира „Света Троица“.
След като преди няколко години по него бе извършен ремонт, който бе прекъснат и недовършен, сега тази отсечка се е върнала към състоянието си до тогава. Многобройни дупки и пропадания по пътното платно. Някои от тях толкова наблизо, а и доста дълбоки, че шофирането се превръща в слаломиране между тях. Ясно е, че те няма да бъдат запълнени и закърпени, още повече, че информационните табели оказват, че ремонта би трябвало да е започнал.
Това обаче все още не е факт, но надеждата е, че наистина този път това ще се случи, тъй като много от подготвителните, документални действия вече са извършени или са на последна фаза. Дотогава внимателно каране, защото и без това другото не е възможно.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 15, 2022 13:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.